Minkels | Nexpand TR

Nexpand TR

Nexpand TR – Oplossingen voor Rack- en stack toepassingen

Een serverkast ontworpen voor verzending met vooraf geladen IT-apparatuur tot 1020 kg. De Minkels Nexpand TR-kast is snel inzetbaar op een duurzame en veilige manier. De versterkte kasten zijn beschermd door speciaal ontworpen, veilige en herbruikbare verpakkingen (getest volgens de normen van de International Safe Transport Association (ISTA)). Deze serverkasten worden vervolgens op locatie geleverd en zijn klaar om te worden gebruikt met een minimum aan installatietijd en kosten.

Beschikbaar in een standaard configuratie of met aanpasbare opties op basis van de behoeften. Mogelijke opties zijn gootten, kabelbeheer, deur en geïntegreerde PDU’s uit het portfolio van Legrand Data Center Solutions. Een perfecte oplossing voor rack- en stacktoepassingen die volledig compatibel is met het Nexpand-platform.

 

Nexpand TR en de voordelen

 

Er zijn structurele versterkingen toegepast op het Nexpand TR-platform
  • Versterkte 19-inch profielen (VMR’s)
  • Toevoeging van een versterkte balk over de diepte van de kast
  • Versterkt frame

Nexpand TR aanpassingen

 

Er is een speciaal zijpaneel voor de TR dat tijdens het transport aan beide zijden aan het frame is geschroefd. Dit voorkomt dat de zijpanelen eruit vallen als gevolg van trillingen tijdens het transport.
De standaard toegevoegde zwenkwielen (optioneel bij de standaardreeksen), zijn bestand tegen zowel de transport- als statische draagvermogens, van respectievelijk 1020 en 1500 kg.

 

Duurzaam

De verpakking kan, indien “met respect” behandeld, minstens 10 keer opnieuw worden gebruikt.
Dit is niet alleen positief van uit een duurzaamheidsperspectief, maar ook vanuit een financieel oogpunt. Dit omdat de levenscycluskosten van deze verpakkingsoplossing veel lager ligt dan die van een éénmalige gebruikte verpakking. Er wordt gebruikt gemaakt van gerecyclede materialen. Bovendien is de verpakking modulair ontworpen, zodat beschadigde onderdelen kunnen worden gerepareerd of vervangen.

 

Duurzame verpakking Nexpand TR

 

Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen wij u graag naar de Engelstalige brochure in PDF-formaat. Mocht u nog vragen hebben of persoonlijk advies wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen 033- 4508686.

Brochure Nexpand TR

Recente berichten

Cursussen

Wil je meer weten?

Informatie aanvragen
Kannegieter College