Leviton Palm Termination Tool

Leviton Palm Termination Tool

Superfijn stukje gereedschap

Een bijzonder handig stukje gereedschap waar je meer plezier van hebt dan je op het eerste gezicht zou denken.

Bij het afmonteren van connectoren met een punchdown tool of ‘dogtang’ kun je vaak wel een derde hand gebruiken. Om de connector stabiel op z’n plek te houden, om ervoor te zorgen dat de kabel niet weg schiet, met of zonder connector, en om te voorkomen dat het bitje van je dogger in je handen snijdt.

Deze palm termination tool van Leviton houdt de eXtreme connectoren van Leviton perfect op zijn plaats, zodat jij twee handen over hebt om de aders van de twisted-pairkabel op de juiste plaats te leggen en in de IDC-contacten te monteren. De T568B kleurcodering op het gereedschap maken het nog makkelijker en overzichtelijker om alle draden op de juiste plek in te voeren. Een flexibele kabelhouder houdt de kabel op z’n plek.

De termination tool heeft verschillende uitsparingen aan de voor- en achterzijde die geschikt zijn voor verschillende connectoren. Desgewenst kun je de palm termination tool met een tyrap vastzetten op, bijvoorbeeld, de 19″ stijlen van een patchkast, zodat het gereedschap altijd op de juiste werkhoogte geplaatst kan worden.

De LKA 0815 palm termination tool van Leviton is geschikt voor de montage van de Leviton eXtreme en GigaMax connectoren.

Recente berichten

Cursussen

Wil je meer weten?

Informatie aanvragen
Kannegieter College