Conteg | Efficiënte koeloplossingen

Conteg | Efficiënte koeloplossingen

 

Conteg heeft diverse oplossingen op het gebied van koeling. Dit portfolio omvat in-row, above-rack, in-rack en losse koelunits voor IT-ruimtes. Ontdek hoe de koeloplossingen van Conteg de infrastructuur kunnen verbeteren.

  • CoolTeg Plus
  • CoolSeven
  • CoolTop
  • CoolOut
  • CoolRAC

 

CoolTeg Plus: Effectieve Gerichte Koeling voor IT-Racks

CoolTeg Plus in-row koelunits zijn speciaal ontworpen voor eenvoudige integratie tussen IT-racks. Met verschillende koelprincipes, afmetingen en capaciteiten vormen ze voor effectieve gerichte koeling, van serverruimtes tot grote datacenters.

Enkele belangrijke voordelen zijn onder andere een kleine vloeroppervlakte, directe levering van gekoelde lucht aan serverracks, laag stroomverbruik dankzij EC-ventilatoren en moderne besturingssoftware.

CoolTeg Plus is compatibel met Conteg IT-racks en biedt een scala aan accessoires.

 

 

CoolSeven: In-Rack Koeling voor Precisiekoeling

CoolSeven, een 7HE in-rack koelunit, deze kan worden geïntegreerd in 19-inch racks en maakt gebruik van een gesplitst koelsysteem met zowel een binnen- als buitenunit. Deze unit biedt precisiekoeling binnen de racks, heeft EC-ventilatoren met een laag stroomverbruik en kan communiceren met een monitoringssysteem. CoolSeven is ideaal voor kantoorruimtes, IT-racks en compacte datacenters.

 

 

 

CoolTop: Above-Rack Koeling voor Serverruimtes

CoolTop above-rack koelunits zijn ontworpen voor een eenvoudige installatie bovenop IT-racks en zijn zeer geschikt voor effectieve gerichte koeling van serverruimtes en grote datacenters. Er is geen extra ruimte op de vloer nodig voor deze units. Deze units hebben een extreem laag stroomverbruik en zijn voorzien van een modern en gebruiksvriendelijk besturingssysteem.

 

 

 

 

 

CoolOut: Efficiënte koeling voor datacenters

CoolOut is speciaal ontworpen voor het afvoeren van warmte uit datacenters. Het voldoet aan de strenge eisen op het gebied van precisie, stabiliteit en levensduur. Met geavanceerde koel- en communicatiemogelijkheden is de CoolOut zeer geschikt voor de veeleisende datacenteromgeving.

 

 

 

 

 

CoolRAC: Ruimtekoeling met Diverse Capaciteiten

Conteg biedt ook een reeks indoor koelunits met koelcapaciteiten variërend van 40 tot 100 kW en drie verschillende koeltechnologieën. Deze units kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van klanten en kunnen worden voorzien van tal van extra accessoires voor een optimale functionaliteit.

 

Meer gedetailleerd informatie over de verschillende koeloplossingen en hun voordelen lees je hier in de Engelstalige PDF van Conteg.

Recente berichten

Cursussen

Wil je meer weten?

Informatie aanvragen
Kannegieter College